Of het nu een statige oude woning is of een normale nieuwe woning, onze methode werkt

Op deze pagina een greep uit de vele projecten die we afgerond hebben
De familie van Dijk uit Hilversum beschikt nu ca. 1 jaar over de Delta unit en de tussenwoning is al helemaal droog. Ze zijn er zeer content mee en raden het iedereen aan.
Nederlandse Ambassade te Parijs De Residentie van de Nederlandse Ambassade te Parijs is een heel groot gebouw met hele dikke muren. Twee jaar geleden zijn de Delta units gemonteerd en het pand is inmiddels helemaal ontdaan van optrekkend en doorslaand vocht. We hebben inmiddels al weer een opdracht voor de volgende Ambassade in een ver land ontvangen. Buitenlandse zaken heeft veel vertrouwen gekregen in onze oplossing.
Woning te Zwolle Woning te Zwolle van eind 1890 droog binnen een jaar
historische pand te Dordrech Het grote historische pand van de heer Pouw te Dordrecht duurde aanvankelijk ook wat langer qua droging eveneens vanwege het injecteren van de wanden, maar is nu helemaal droog. Geen optrekkend vocht meer in de wanden. Pouw is er zeer mee in zijn nopjes.
serie woningen te Enschede van Woningcorporatie de Woonplaats Afbeelding van een serie woningen te Enschede van Woningcorporatie de Woonplaats. Na montage van de Delta units is er nooit meer een klacht gekomen van de bewoners vanwege vocht in de woningen of schimmels etc.

Snel antwoord op uw vraag?

0544 - 378 877


Copyrights © 2017 Alle rechten voorbehouden Muurvochtverwijdering